Kulturkirken

Borgerligt bryllup i en kirke

Hvor mange borgerlige vielser foregår i kedelige kommunale kontorer, kan I nu vælge at blive viet i Danmarks første og eneste borgerlige kirke. Nemlig i Kulturkirken i Lohals på Langeland.

I kan få nøjagtig den vielse, som I drømmer om, og I kan nyde bryllupsnatten - eller gerne flere dage og nætter - i de omgivelser, der inspirerede Adam Oehlenschläger til at skrive fædrelandssangen "Der er et yndigt land".

I kan gøre det enkelt og uden familien ved det, eller I kan komme med jeres gæster, for der er plads til 96 på bænkeraderne i kirken.

Vælger I en borgerlige vielse i Kulturkirken, så kan den blive en del af jeres helt egen historie. En unik og smuk oplevelse, som I selv iscenesætter med den musik, som I foretrækker, med de taler, som I eller jeres bekendte vil holde, og med den servering, som I måtte ønske. Det er jer, der skriver drejebogen, og det er kirkens ceremonimester Jens Christian Christiansen, der hjælper jer med at gøre den til virkelighed.

  • I kan komme til Kulturkirken med rygsæk og vandrestøvler, på tandem, i hvid Rolls-Royce, til hest, i jeres egen bil eller hvad, I måtte foretrække.
  • I kan medbringe jeres foretrukne bryllupsmusik - pop, rock, dansktop, jazz osv. - og den kan I have med på jeres iPhone, en USB- nøgle eller en CD.
  • I kan holde taler for hinanden, lige som jeres gæster kan gøre det.
  • I kan få serveret champagne, kanapéer eller hvad i måtte ønske, i forbindelse med jeres vielse.
  • I kan i det hele taget få lige netop den ceremoni, som I ønsker, og som gør dagen til noget helt specielt, som I aldrig glemmer.


Kulturkirken har sin egen hjemmeside, Kirkebryllup.dk, hvor I kan læse mere om et bryllup i kirken, og I kan aftale nærmere med Jens Christian Christiansen på Tlf.: (+45) 62 57 22 50 eller Mobil (+45) 41 61 34 06.

Leje af Kulturkirken til vielse og ceremoni: 4.050 DKK pr. brudepar, inkl. udsmykning med blomster.

Medbringer I ikke selv to vidner, så er prisen inklusiv de to vidner, der skal være til stede ved brylluppet.